Кой казва, че през октомври е прекалено рано за едно истинско коледно настроение?

След по-малко от два месеца са едни от най-светлите и обичани семейни празници, а подготовката за тяхното приказно протичане спокойно може да започне от рано, за да няма излишно напрежение.

Създаване и подбиране на подходящи музикални плейлисти, подпитване и тайно събиране на информация от роднини и приятели за евентуални (ако са слушали достатъчно) коледни подаръци…  а за къде сме и без избирането на нова коледна украса? За малко да забравим и за нея… 

Трябва обаче да си признаем, че всички тези, на пръв поглед изключително приятни дейности, изискват от нас един много важен ресурс. А именно - да имаме достатъчно свободно време за тяхното приятно изпълнение, без излишно напрежение.

Но, ако правилно си разпределим във времето всички настъпващи като огромна лавина коледни задачи, то вярваме, че спокойно и без никакво излишно напрежение може да посрещнем коледните празници с нужното спокойствие.

Просто, както казахме, трябва да започнем малко по-отрано с подготовката, като края на октомври, според нас, е идеален вариант, за да имате достатъчно време. А и не само според нас. Още от този месец Lidl дава началото на коледните приготовления за всеки дом под надслов „Отпусни се! Коледа е.“ 

Със своите близо 700 хранителни и нехранителни продукта с коледен дух, веригата предлага на своите клиенти всичко необходимо на едно място за една спокойна подготовка на предстоящите празници.

Сред познатите продукти, клиентите на веригата ще открият и новите предложения на любимите собствени марки Favorina и Deluxe, с които всички празници около Коледа са истински вкусни и неповторими.

И след като се настроим празнично с вкусните предложения от Lidl, трябва да се подготвим и за един от най-важните и чакани моменти - разменянето на подаръци.

А със сигурност тяхното търсене и намиране изисква да се заредим с нужното настроение, което пък дните около края на октомври със сигурност могат да ни го осигурят. 

И, въпреки че тази тази година октомври се оказа малко по-топъл и слънчев от обичайното и някак си коледното настроение все още не може изцяло да се зароди, нищо не ни пречи да си пуснем няколко любими празнични песни, да отскочим до най-близкия до нас магазин на Lidl и да изпробваме предпразнично някои от вкусните предложения на веригата. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук