Уволнен ли е Драгомир Драганов от "БНТ на 60", предаването, което лично той създаде и наложи в ефир? Това се питат феновете му вече няколко седмици, откакто на неговия стол седна Мира Добрева. Драго Чая изчезна мистериозно от екрана, като името му фигурира във финалните надписи като един от четиримата редактори на формата, пише Стандарт

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков най-сетне излезе с официално изявление по темата: "Драгомир Драганов не е уволнен, но вече няма да е водещ на предаването. Той остава редактор в "БНТ на 60", там е изключително полезен с познанията си. Драго вероятно ще води друг проект по-нататък, но засега ще запазим подробностите в тайна."

Най-вероятно се визира предаване, посветено на избора на български участник за тазгодишната "Евровизия", допускат в медийните среди. Кошлуков признава, че Мира е била сложена пробно за водеща на "БНТ на 60", но се справила удивително успешно и дори увеличила рейтинга. Така от ръководството решили тя да остане титуляр. Самият Драгомир Драганов отказва да дава обяснения защо е махнат от ефир.