Красимир Горсов, бащата на Мануела, която все още е в кома след катастрофата с Максим Ставииски, пристигна днес в Димитровград, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Хасково. Като представител на фондация “Ангели в беда” той се срещна с Бистра Михайлова, майката на Наско – детето, което от 10 години е в будна кома.
Първокласникът бе блъснат от джип на връщане от училище преди 10 години – на 2 декември 1998-а и оттогава е в будна кома. В България са му направени няколко операции по присаждане на стволови клетки, но без особен резултат.
Бистра Михайлова не губи надежда, че синът и ще излезе от комата и разговаря с много неврологични клиники по света, за да търси помощ за сина си. Сега е категорична, че най-подходящи условия й предлагат в клиниката Невровит в Москва, от където тя вече е получила покана. Операцията на надеждата обаче струва близо 24 000 евро. Бистра Михайлова и Красимир Горсов отидоха заедно при кмета на Димитровград, Стефан Димитров, да поискат тези пари за операцията на Наско.  Димитров отказал да даде пари за операцията, но поискал да му дадат интересни идеи за благотворителност, чрез които да съберат пари за Наско. /БЛИЦ