Любимката на всички българи – Крисия, получи световно признание. Талантливата звезда от детската Евровизия е получила покана от Disney Concerts да пее на специална прожекция на анимацията „Замръзналото кралство” в зала 1 на НДК.

На финала на филмчето, което ще се излъчва с музика на живо, Крисия ще изпълни песента "Let it go" под съпровод на симфоничен оркестър.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Le it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия - заради гласовите й възможности и приликата й с Елза", разказа Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Крисия вече се подготвя за спектакъла. Тя репетира с оркестъра, а дизайнери вземат мерки за костюма й, който ще наподобява роклята на принцеса Елза.

В музикалното събитие ще участват също актьорите и изпълнителите, дублиращи „Замръзналото кралство” на български. Това са певицата Веси Бонева, с чийто глас говори принцеса Анна, Надежда Панайотова, озвучаваща Елза, Владимир Михайлов в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.