Провалилият се кандидат-политик от БСП Крум Савов вчера се опита да влезе в нова роля, но се сгромоляса със страшна сила. Миналогодишният участник във "Фермата" се опита да си направи евтин пиар на гърба на един от най-богатите българи и председател на най-голямата работодателска организация КРИБ Кирил Домусчиев.
В студиото на кебелната телевизия на Слави - Крум опита да пробута уж новото си предаване, което допреди месеци въртеше в гаражна обстановка в столичния квартал "Младост".

В опит да подскочи, Крум с характерния си заядлив тон опита да обясни, че нямало как да получи ефирно време по Нова телевизия, защото собственикът й Домусчиев налагал цензура.

Проверка на БЛИЦ, обаче установи, че Нова телевизия не е отправяла покана към Крум Савов, който през последните години изпадна от форма и не може да се похвали нито с качествено журналистическо интервю, нито с интересен коментар.

И тъй като преди време Савов бе уволнен от bTV, където имал табиета да води оперативки по джапанки, сега единствената му алтернатива е да се подслони в кабелната телевизия на Трифонов, който също сякаш не изгаря от желание да работи съвместно с него. Още повече, че Трифонов рискува огромни санкции, тъй като Савов не е получавал права за излъчване на репортажи от мачовете в българското футболно първенство, каквито има намерение да излъчва в самоделното си шоу.

Така в един момент може да се окаже, че Савов ще си остане с мечтата да стане спортен министър в евентуален соцкабинет, но вероятността за това е толкова голяма колкото Царско село да спечели Шампионската лига.