Екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град Ямбол. Поводът бе връчването на чисто нов удобен градски автомобил Форд Фиеста. Той бе спечелен чрез жребий от 71-ия тираж на „Тото 2 – 6 от 49“.

Това е четвъртото возило, което ямболии печелят от игрите на СПОРТ ТОТО за последните 18 месеца. От баскетболен клуб „Тунджа“ пък представиха спортна демонстрация за всички жители и гости на града. Специалната ТОТО томбола, която организираха от тотализатора, зарадва късметлиите с много допълнителни печалби.

Името на щастливката, която подкара чисто новото возило, е Валентина Мантарева. Тя е дългогодишен участник в игрите на тотализатора и пуска своите фишове както в „6 от 49“, така и в „5 от 35“. Валентина е агроном.

Често й се налага да пътува по работа. Печелившата квитанция пуска в близкия тото пункт в Ямбол, но иначе играе тото навсякъде, където я отведе работатата ѝ. Затова се шегува, че може да ви упъти до най-близкия тото пунк почти в цяла България.

За печалбата Валентина научава от предаването на СПОРТ ТОТО по бТВ, а радостта ѝ била неописуема. Късметлийката е дългогодишен шофьор и сама ще управлява новото возило. To ѝ идва като по поръчка, защото досега не е имала личен автомобил.

Ключовете за колата връчи г-н Златко Златанов – Директор на Югоизточна регионална дирекция на БСТ. „Честито на Валентина! Пожелавам на всички участници много здраве, късмет и големи печалби.

Дано следващият тото милионер е от нашия регион. Джакпотите в игрите ни не са за изпускане. Общата им стойност за този четвъртък ще бъде 7 090 000 лева“, добави г-н Златанов .

Специалната ТОТО томбола зарадва ямболии с още много печалби. Най-големият късметлия бе Невзат Юсуфов, той грабна ваучер за спортни стоки на стойност 1 000 лева.