Куриозно видео взриви социалните мрежи. Млад мъж от Козлодуй се оказал заключен в полицията, след като отишъл там по работа, уточнява BulNews.bg.

Случката е станала вчера в Козлодуй. 27-годишният Валентин В. отишъл в районното управление в атомното градче, за да си извади справка. След като си свършил работата и тръгнал да си ходи обаче се оказало, че не може да напусне сградата. Външната врата била заключена, а на гишетата нямало никой.

Преживяването си Валентин заснел на видео, което споделил в личния си профил във фейсбук. На него се вижда заключената врата и празните работни места на служителите в полицейската администрация. Невинният арестант свирка и вика, за да се опита да привлече вниманието на някой от работещите в системата, но напразно.

В крайна сметка се наложило Валентин да позвъни на телефон 112. Той изпитал известни трудности да обясни на диспечерите, че е заключен в полицията, но не е арестуван. След половин час „зад решетките“ младият мъж бил пуснат на свобода.

Клипчето, показващо преживяванията на Валентин в ареста, за часове събра десетки хиляди гледания и стотици споделяния. Коментарите под поста са разнообразни, като повечето хора гледат на случката от веселата й страна. Други съветват потърпевшия да си наеме адвокат заради принудителното задържане. Валентин обаче е категоричен, че ще остави случилото се като весела история за маса.