Бруталният рецидивист и познайник на полицията Теодор Тончев, по прякор Тетката, пак се развилня. Излязъл само преди дни от ареста, днес той пак е изправен пред съда в Бургас, след като на 11 март в 01:30 часа, се опита да открадне 115 лева от автомобил в ж.к."Изгрев" и нападна собственика на колата. Това предаде "Флагман".
На входа на Съдебната палата този следобед дойде негов близък - мъж на средна възраст, може би "духовен" учител, който, явно разочарован от поредния провал на Теодор, се провикна:”Ах, колко шамари ще ядеш, тъпо лапе, какво ти казах кат’ излезе, ве!?”

При влизането на Тетката в залата съдия Катя Господинова се обърна към него с думите:”Какви са тия простотии, които пак правиш?!"

Тетката обясни ситуацията в ж.к.” Изгрев” с това, че бил надрусан и не е осъзнавал какво прави. “Нищо не съм направил. Моля ви за по-лека мярка, но нямам пари. Живея само при майка ми и си търся работа. Не знам какво стана онази нощ”, оправда се рецидивистът, очаквайки да му дадат "парична гаранция", за която обаче нямал пукната стотинка в джоба. 

Номерът му не мина пред Катя Господинова, която е безспорен авторитет, сочена е за един от магистратите с най-добра подготовка в наказателната колегия.

Днес тя влезе в тона на Тетката и проведе уникален диалог с престъпника. "И ти се правиш на батка като всички бургазлии! Само се перчите!", констатира Господинова, която не е бургазлийка, а от няколко години правораздава тук и вече е наясно с манталитета на местните младежи от нисшите прослойки. В процеса на разговора с рецидивиста тя риторично зададе въпрос на Тетката: "Дрогиран ли беше?" След като чу утвърдителен отговор, тя каза: "Как познах!"