Председателят на ПП ГЕРБ в община Гърмен и заместник-директор на училището в село Дебрен Верхад Ислямов за следващите два месеца е изправен пред решаването на две трудни задачи. Освен изборите за нов парламент, той трябва да се справи и с организацията и на сватбата на по-малкия му син – компютърния специалист в столицата Осман. Той се венча за чаровната дебренка Амиде Вранчева, която е студентка по фармация в София, съобщава struma.bg.
Годениците вече са си избрали и дата за сватбата – 30 април, която ще е в родното им село Дебрен.„Очакваме това да е сватбата на годината”, предполагат дебренци и дори прогнозират тя да направи рекорд по гости и да събере над 1500 души. Изхождат от факта, че и двамата младоженци са с големи родове и много приятели. Очаква се и голяма група софийски гербери, които ще водят специален гост – заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Единият от кумовете на Амиде и Осман ще бъде най-вероятно по-големият брат на младоженеца – Шефкет, който още е ерген и е водещ архитект в българо-австрийска фирма в София.