Lidl Plus стартира партньорска програма, благодарение на която потребителите ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки и преференциални оферти. Първите компании, които се включват в партньорската програма на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Целта на партньорската програма на Lidl Plus е да предоставя разнообразни възможности и специални отстъпки на нашите клиенти, с които да им бъдем максимално полезни. Стартираме с 5 партньора, които сме подбрали много внимателно, с идеята да предложим по нещо за цялото семейство – от практични предложения за ежедневието до възможности за свободното време и повече пълноценни мигове с най-близките. Програмата ще продължи да се развива във времето с включването на нови партньори изцяло в полза на нашите клиенти“, сподели Нели Месерджиева, ръководител “Акционен мениджмънт” в Лидл България.

Още с началото на пролетта клиентите на Lidl Plus вече ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки за всички видове горива в OMV. Към момента отстъпките са 0,11 лв. за OMV MaxxMotion Diesel и бензин OMV MaxxMotion, 0,07 лв. на литър бензин OMV Super 95 и OMV Diesel и 3 ст. за газ. Освен за горивата, ползвателите на Lidl Plus ще получават допълително и 10% отстъпка на избрани продукти и услуги в OMV.

В помощ на учениците, особено в условията на дистанционно обучение, потребителите на Lidl Plus ще получат и още един безплатен месец от платформата Уча.се при сключване на абонамент за 12 месеца през месец март или април.

Застрахователният брокер SDI започва участието си с ексклузивни отстъпки при сключване на застраховка „За дома“ в периода 1 март -15 май – клиентите на Lidl Plus ще получат намаление до 52% от стандартната цена и още 20% допълнителна отстъпка. Предвидени са и атрактивни намаления на различни видове застраховки, отново съобразени с нуждите на семейството – за пътувания през лятото, каско през есента и в края на годината, когато най-активно се застраховат автомобилите.

За повече пълноценни мигове със семейството ще се погрижат другите два партньора в програмата на Lidl Plus – Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks. Потребителите ще могат да се възползват от специални отстъпки за спектаклите на Софийската опера и балет, а за всички важни поводи ще имат достъп до изгодни условия за индивидуални фото албуми и календари от Pixi Photobooks. Партньорство с платформата за фото книги предвижда няколко периода на преференциални оферти, подбрани така, че да съвпадат с ученическите ваканции, периода на балове и летни отпуски, първи учебен ден, Коледни празници. Първата промоционална оферта обхваща периода 5 април-30 юни и включва 20% отстъпка на фото албуми.

Повече информация за начина на ползване на партньорската програма и конкретните отстъпки, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg