Търговската верига Лидл излезе с предупреждение към своите клиенти за един артикул от актуалната брошура за настоящата седмица - 5-11 юни, съобщава Plovdiv24.bg.

Става въпрос за масло, немска марка, което е на цена от 4,79 лв. за 250 гр. Информацията е свързана с това, че артикулът може да бъде изчерпан още в първи ден от промоцията. Съответно на снимката до етикета с цената има звездичка, която указва на клиентите, че количествата са ограничени.

Ето какво пише на брошурата с малки букви най-отдолу:

Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция. Брошурата е за периода от 05.06. до 11.06.2023 г. Цените в нея важат за посочения на съответната страница период. Артикулите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция или да не са налични във всички разновидности и размери.

Артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 артикула или 5 ко на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 kg на клиент. Повече информация за характеристиките, състава и суровините на артикулште е налична на опаковките. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки.

Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към артикулите не е включена в тяхната цена. Повече информация ще намерите на www.lidl.bg. Всички цени в брошурата са в лева, с включен ДДС. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук