Скай, Роки, Маршал, Ръбъл и Чейс – познато ли ви звучат тези имена? Ако отговорът ви е да, то със сигурност вкъщи имате поне един потенциален член на екипа на „ПЕС Патрул“. Независимо дали става дума за малко момченце или момиченце, децата възприемат смелите анимационни герои като свои приятели.

Симпатичните мъничета, предвождани от смелото момченце Райдър, се борят да спасят гражданите на Адвенчър Сити, защото кметът на града започва да предизвиква хаос. Те никога не изоставят своите приятели и успяват да приключат успешно всяка своя мисия. Освен специални умения, те имат важни професии и винаги намират изход от предизвикателствата, в които попадат.

Интелигентни, с добри сърца и завидно чувство за хумор, тези истински супер герои успяват бързо да приковат вниманието на децата и да спечелят техните сърца. И като всички добри герои Райдър, Зума, Ръбъл и останалата част от бандата, решиха да

слязат за малко от големия екран и да посетят своите верни приятели в България.

Любимците от „Пес Патрул“ пристигнаха в Лидл и ще продължат да патрулират в във всички 108 магазина на веригата до 24 октомври. За най-малките си фенове компанията поднася специална изненада с уникална колекция релефни магнити и временни татуировки, вдъхновени от героите от хитовия филм „Пес патрул“.

До 24 октомври за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон, клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче „Пес патрул“ с магнит и татуировка.

За малките любители се предлага  и специален колекционерски албум, текстилни торбички за съхранение и декоративни възглавници с образа на любимите герои, които могат да се купят допълнително. С тях децата могат не само да играят, но и да развиват въображението си и да преживяват грандиозни приключения. Защото имено детската фантазия и добрият пример са тези, които превръщат малките мечтатели в герои на своя живот.
Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.