Младен Михалев-Маджо е позлатил доведената си дъщеря с бизнес и имоти за милиони левове, пише "България Днес". Чаровната 22-годишна Мелина е дъщеря на дългогодишната приятелка на сикаджията Милкана Паунова. Бившият бос на СИК и Милкана са заедно повече от десет години. Макар и без брак, двамата многократно са споделяли пред познати, че най-после са открили половинката си в живота. Така в началото на септември Маджо осиновява щерката на любимата си Милкана. С решение на съда Мелина официално приема презимето и фамилията на някогашния подземен бос.
Щом формалностите около припознаването стават факт, Маджо осигурява и бъдещето на новата си дъщеря. По сметките на Мелина спешно са прехвърлени солидни суми. Отделно от това девойката е включена и в бизнеса на фамилията. Заедно с новия си татко Мелина набързо основава фирма "Ботаника ММ". Дружеството се занимава с хотелиерство и туризъм, а капиталът е 650 хиляди лева.

За Мелина Михалева спешно е осигурен и дом, отговарящ на статута й. Вместо да купува ново имение, Маджо прехвърля на доведената си дъщеря собствената си къща в столичния квартал Симеоново. Луксозният палат е разположен върху терен от четири декара. Самата постройка е с разгъната площ от 1173 кв. м. Освен множество стаи резиденцията разполага с фитнес със сауна, голяма баня с джакузи и закрит минибасейн. Огромното имение е опасано с масивна ограда, по която са монтирани камери. Дворът е с басейн от 137 куб. метра, облицован с керамични плочки.


Дъщерата на Милкана Паунова Мелина (вдясно) е осиновена от Маджо през септември


Луксозният палат отдавна стои празен, макар Маджо да хвърли милиони левове за строителството. Повече от десет години той и приятелката му Милкана живеят в Швейцария. Михалев отсяда тук при редките си посещения у нас. Затова и прехвърлянето му на Мелина не представлява никакъв проблем.

С подобно по лукс имение наскоро се е сдобила и другата дъщеря на Маджо - Йоанна Михалева. След дипломирането си в елитния лондонски университет "Лондон скуул ъф икономикс" младата дама също се завърна у нас. С помощта на баща си тя подхвана собствен бизнес. Отделно в отсъствието на сикаджията го представлява при общите събрания на множеството му фирми.Източник: bgdnes.bg