По 32 хил. долара на денонощие изкарвали две родни манекенки, докато обслужвали похотливи ултрабогати чужденци. Сензационната новина обяви по бТВ Тихомир Безлов, експерт от Центъра за изследване на демокрацията.
Безлов припомни секс скандала с нюйоркския губернатор. Две от момичетата в каталога на замесената агенция бяха български манекенки, каза Безлов.

Момичетата били включени в каталог за луксозни проститутки на американския “Императорски ВИП клуб” (Emperors club VIP).  Нашенките били скрити под псевдонимите Даниела и Ивана. Единственото, което се знае за тях, е, че освен да проституират, дефилират и на ревюта в Милано, Париж и Ню Йорк, пише “Телеграф”.

За разлика от баснословните суми, които само неколцина мъже в света могат да броят за секс с манекенка, у нас картината е далеч по-прозаична. Според антимафиоти бизнесмените в България не вадят повече от хилядарка за деликатната услуга.

По почина на американската модна агенция и тук ликовете на момичетата, които си лягат с чичковци мангизлии, са подредени във фотоалбуми. Каталозите се разглеждат на четири очи между управителите на агенциите и въпросните клиенти. Ако манекенката не е популярна, цената й може да падне до 700-800 лева за 24 часа. Сумата за час пък е закована на 200 лева, твърдят криминалисти.  /БЛИЦ