Николай Маринов - Малкия Маргин май къса с футбола, след като миналата събота дебютира с гръм и трясък за тима на четвъртодивизионния „Чико” - Бяга. Източници, близки до ръководството на прочулия се с новата си звезда тим разкриха, че Маринов вероятно ще пропусне днес гостуването на „Балкан” от село Варвара.
Маргина бил бесен от медийната истерия след картотекирането му през миналата седмица в навечерието на  дербито срещу „Спартак” - Пещера. Той дори обмислял да изтегли състезателната си карта от централата в Пазарджик, съобщиха съотборници на новото попълнение, пожелали анонимност.
Въпреки очакващате се днес раздяла обаче двамата Маргини са поели ангажименти да купят бойлери за съблекалнята на стадиона в Бяга и да дадат някой лев на тимчето.
Във Варвара обаче се стягат за кървав мач и мислят, че отказът на Маргина е само елементарен блъф. Очакваме стадиона да е пълен и никой няма да търпи двамата братя и гардовете му да се правят на бабаити, коментираха от щаба на Варвара. Очаква се на мача следобяд да присъстват поне три патрулки полиция от общинския център Септември, предаде кореспондент на Агенция БЛИЦ.  /БЛИЦ