За стопаните да имат домашен любимец, означава да се сдобият с член на семейството, който предлага безкрайно количество любов, ангажираност и лоялност и можем да се съгласим, че те заслужават най-доброто. Знаейки това, имаме невероятни новини за вас и вашият верен любимец!

София получава нов супер магазин за домашни любимци - Maxi Pet и откриването е този уикенд, 19 юни!

 

Най-големият и най-модерният магазин Maxi Pet в България отваря този уикенд, 19.06!


С 20-годишен опит в региона, Maxi Pet се грижи за домашните любимци, помагайки на техните собственици да създават сигурна и отговорна среда за пухкавите членове на семейството.

Скоро това ще е още по-лесно за жителите и гостите на столицата. Магазинът на Maxi Pet в София отваря врати на 19 юни, събота, в „Младост “ 4 (Технополис парк) с адрес “Околовръстен път” 265

Наличният безплатен паркинг гарантира комфорт и удобство. Магазинът предлага разнообразие от продукти за всички видове домашни любимци - безброй марки храни, и забавления.

Второто, на което неминуемо обръщаме внимание, са цените. Maxi Pet обещава това да са най-добрите на пазара, като при откриването на магазина в София на 19-20 юни всичко ще се предлага с 20% намаление.

В Maxi Pet на ваше разположение са както икономични марки, така и висок клас продукти. Това разнообразие гарантира, че всеки един клиент ще може да открие идеалната храна за своя питомец.

От Maxi Pet осъзнават, колко важно място в семейството заема домашният любимец, затова техните консултанти са обучени да съдействат с най-добрите решения за всяка ситуация. Ако вие сами не може да прецените от какво се нуждаете, те ще ви ориентират кой е най-подходящият продукт.

Да бъдеш родител на домашен любимец изисква отговорност и осигуряване на благосъстояние на твоя космат приятел. В магазина ще намерите ветеринарна аптека с ветеринарни лекари, които са готови да ви помогнат, както и съвети за всички въпроси, които може да имате, свързани с храненето, хигиената и профилактиката.

Влезте в изживяването на Maxi Pet и открийте изцяло нова вселена, създадена изцяло за вас и вашия домашен любимец, като същевременно се възползвате от 20% отстъпка на всичко.