Социалните мрежи прегряват напоследък от видеа, качени от младежи, на които се вижда как се въртят бесни кючеци пред родни бензиностанции

Бесен купон с гьобеци върху коли на паркинга на столичен мол втрещи мрежата ВИДЕО

На това видео от София, което се появи преди дни, се забелязват и синовете на Тони Стораро - Фики и Емрах, двама от няколкото десетки танцуващи. 

Първоначално не стана ясно поради каква цел са били толкова много хора на тази бензиностанция, входът на която запушен от авомобилът на Емрах - синьо БМВ. "Съдейки по ритмите и събралите се около тях хора, най-вероятно се подготвя дует между двамата братя, а снимачната площадка е била именно въпросната бензиностанция", казаха свидетели на случилото се, цитирани от Plovdiv24.bg.

Един от коментарите под видеото бе от гневен столичанин, който написа: "Не те ли е срам бе, запуши ме, 1 час не мога да си заредя колата заради вашите джангър-джангъри, следващия път ще ти спукам гумите".

"Кой ви дава право да запушвате бензиностанцията да не можем да си заредим, и да ни нанасяте травма на слуха с тези цигански ритми, не сме длъжни да ви слушаме простотиите", се присъедини и друг потребител.

"Българийо, до къде те докарахме? Ударихме дъното!".

Преди ден обаче стана ясно защо точно е била запушена бензиностанцията. Причината е новата песен на Фики - Espanola baby", в която участват Тони Стораро, Ники и Емрах.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук