Megami Club – Hotel Marinela отбеляза третия си рожден ден с три впечатляващи парти нощи. Стартът беше даден в четвъртък (28 март), когато гост изпълнител беше Галена. Преслава забавлява гостите в петък (29 март), когато партито съвпадна с финала на пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week, а в събота (30 март) купонът беше в ръцете на резидънт диджеите на клуба DJ Maxy и DJ Spirit.

Клубът не успя да събере стотиците желаещи да споделят емоцията Megami. Сред гостите бяха редовни клиенти, партньори, журналисти и VIP персони. Тематичното шоу трите вечери беше „Шахмат“ и включваше уникални черно-бели костюми, ефектна хореография, земна и въздушна акробатика, шоу на въздушен куб, топлес шоу и други, а тортата също беше в „шахматната“ стилистика.

За три години Megami Club – Hotel Marinela се утвърди като един от най-добрите клубове в страната. Всяка седмица клубът предлага тематични партита, а гост изпълнители са топ имената от родната поп-фолк сцена, както и световни изпълнители и диджеи.

Megami Club – Hotel Marinela стои зад грандиозната парти концепция MEGA Megami – събитие без аналог на родната парти сцена, което се случва в зала EFE на Hotel Marinela и предлага голяма сцена, ефектна украса, впечатляващ звук и осветление и като цяло – концертно изживяване.

MEGA Megami събитията са свързани със специални поводи и празници като Св. Валентин, Хелоуин, Нова година и други, като следващото от тях ще се случи на 18 април и ще бъде с участието на Галена и Миле Китич.