За обезпокоителна ситуация посред нощ разказа мъж в социалната мрежа Фейсбук. Според неговия разказ, тя се е случила в 2 ч. през нощта в петък срещу събота.

Както БЛИЦ съобщи, за необичайното събитие разказа във Фейсбук Пресиян Лозанов. По неговите думи, на Околовръстното в София на резиденцията посока Горнобански път, карало колело малко момиченце около 6-7 годишно облечено в розово.

Под поста в коментарите се включва и таксиметров шофьор, който обяснява, че е видял детето.

В мрежата се появи нова информация за вероятното местонахождението на момиченцето. 

Коментиращите веднага засипват двамата мъже с упреци, че не са настигнали детето и не са направили нещо повече, но други изтъкват, че те самите биха се вкарали в неприятна ситуация, тъй като преследването на малко уплашено момиче през нощта може да им докара куп обвинения, включително и в педофилия.

Има и различни спекулации за самото дете, като някои хора допускат, че то може да е сираче.

Жена от квартал „Люлин“ пък смята, че е забелязала същото дете в 5-и микрорайон. "Преди около час видях от прозореца си в Люлин 5 такова дете, облечено в розово. Мина ми през главата, че е твърде малко, за да кара колело по шосето. Но ние живеем срещу Филиповци и всеки ден може да се видят малки деца, включително да карат каруци с коне. Явно е същото дете и обикаля по околовръстния път. Ще наблюдавам днес“.

Към момента единствената информация за въпросното момиче идва от социалните мрежи. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук