След огромната трагедия на паркинга до зоокъта в Морската градина, при която румънски шофьор прегази малко момиченце, почернените родители на детенцето мечтаят отново за детенце, предаде Варна24.

Както вече е известно родителите са се борили десет години, за да се появи на бял свят малката Радослава. Майката е на 47 години, а бащата на 48 години. Те са имали репродуктивни проблеми и са минали през много процедури, включително ин витро, докато мечтаното дете се появи на бял свят. 


Само в БЛИЦ: Трагедията е неописуема - убитото от румънец детенце във Варна било... (СНИМКИ)

Месеци след жестоката драма родителите намират сили отново да мечтаят за своя рожбичка. Това е единствения лъч светлина за почерненото семейство.

За да се сбъдне мечтата им обаче е нужна помощ, сподели Валентина Иванова от фондация "Искам бебе". Ето и нейният апел, публикуван и в групата "Варненски мамчета":

"Една молба да върнем усмивка, прегръдка, нежни думи и смисъл на живот! Една молба за съпричастност и помощ!

Съвсем скоро едно семейство загуби рожбата си.

Варна настръхна след трагедията с починалото дете (СНИМКИ/ВИДЕО)


След години борба те си имаха прекрасна дъщеря с помощта на асистираните технологии (Ин витро). 

Днес тя е звездичка... Поредната...

Няколко инвитро центъра предложиха безплатна процедура, към които се обърнах за помощ.

МЦ "Св. Иван Рилски" - гр.Тутракан и д-р Л.Бойчев направиха процедура за съжаление без успех. Борбата продължава, НО...

Ще е нужна майчица, която да дари частица от себе си, тъй като Роси е с изчерпан яйчников резерв. Нужна е яйцеклетка. 

Обръщам се към Вас с молба да помогнем на Роси да бъде отново мама, да се усмихне, да гушне ...."

При желание да помогнете може да се свържете с Валентина на тел. 0892 475790 или да получите повече информация на /Донорството-с-фондация-Искам-бебе/

За процедурите са нужни и много средства, тъй като всяка от тях е на стойност около 7000 лв. Затова от Фондация "Искам бебе" уточняват за желаещите да дарят средства за най-благородната кауза, че фондацията сключва договор с дарителите и дарението се превежда по банков път на посочената в договора сметка. 

Дарителят има право да упомене в предмета на договора за кого и какво точно предоставя конкретното дарение. Дарителят има право да поиска отчет за какво точно са изразходвани дарените средства. 

За всеки, който желае да помогне на Росица в битката и да има отново детенце, може да дари средства на банковата сметка на фондация "Искам бебе", а като основание трябва да впише името на майката - Росица Александрова. 

IBAN BG14UBBS88881000272778

Банка ОББ

Нека помогнем!