Млада майка е ограбена посред бял ден в столичния кв. “Надежда” пред очите на децата ѝ. За това съобщи тя в социалните мрежи. Жената шофирала и возила двете си деца - момиченца на 3 и 4 г.

На по-малкото му се допишкало и тя спряла. Излезнала с него, а в колата останало голямото ѝ дете. В бързината майката не заключила колата. Когато се отдалечила непознат мъж приближил, отворил вратата и грабнал чантата ѝ пред очите на другото дете, което чакало вътре. След това то разказало на майка си за случката.

Жената споделя във фейсбук група, че в чантата имало много вещи със сантименална стойност за нея. Не е подавала сигнал в полицията. В коментарите става ясно, че кражбите от коли стават все по-често.

Друга жена споделя как я обрали преди години, докато чакала на светфар в Бургас. Младеж отворил врата на пасажерското място и грабнал компютъра и дамската ѝ чанта.

Трета майка разказва, че е била окрадена в столичен мол, докато е пазарувала, нагли крадли отмъкнали дамската й чанта направо от бебешката количка.