"Здравейте. В събота (23 септември) пътувахме от Бургас към Пловдив по магистрала "Тракия". На 234-ия километър около Нова Загора, в 18:13 ч., ни застигна бяло БМВ (СВ1580МН), притисна ни броня до броня, след което ни изпревари отдясно, като ни засече.

Карахме със 130 км/ч с включен темпомат (автопилот)". Това съобщава пловдивчанин, цитиран от Plovdiv24.bg.

Ето и останалата част от разказа му:

Въпросният опасен шофьор караше с много по-висока скорост и изчезна напред за секунди. Караше с поне 180, защото в огледалата се появи от нищото и веднага се залепи до нас.

След Стара Загора, в 18:33 ч. видяхме полицейски патрул с камера на 191-ия километър. Те трябва да са заснели летящото бяло БМВ с номер СВ 1580 МН. Минал е покрай тях между 18:20 и 18:30 часа.

Изпращам видеозапис на изпреварването отдясно, както и снимка, показваща къде беше полицейският патрул с камера. И отивам да купя втора камера за колата, която да снима назад, защото такива опасни шофьори трябва да бъдат показвани как на магистрала карат залепени зад другите.

Интересно шофьорът да бъде попитан при ограничение от 130 км/ч по какъв начин му пречихме - няма търпение да наруши ограничението и да кара бясно, докато убие някой може би? Още по-важен въпрос е да го попитам - ако караш със 180 ще стигнеш oт Бургас до София за 2 часа и 10 минути.

Ако караш в ограничението от 130 ще стигнеш за 2 часа и 50 минути. Какво велико дело свърши в спечелените 40 минути, освен да се почувстваш като тарикат, който е над балъците, които спазват закона?"