Нагла кражба е извършена в хранителен магазин в столичния квартал "Люлин"-9. Това стана ясно от кадри, публикувани във Фейсбук, видя Sofia24.bg.

На видеозаписа се вижда как момче, облечено в тениска, хладнокръвно взима пари от касата на магазина, като демонстрира котешки умения, за да достигне до парите. В обекта обаче има камери, така че кражбата вече е публично достояние.

Голяма част от гражданите осъждат кражбата, а други съчувстват на момчето, като се питат - какво го е довело до момента в който трябва да открадне пари. След това с откраднатите от касата пари, младежът напазарува от магазина. 

Ето част от коментарите: 

- Наглост!!!

- Колко трябва да ти е акъла...??? Като знаеш че има камери...

- Колкото е акъла на тези които управляват, то дотам ще се стигне...няма да е само той.

- Гладът не пита какво има, но е младо момче все 50 лева ще си изкара като общ работник.

- Само какво спокойствие.

- Браво! Личи, че не е алчен.

- Каква гъвкавост само.

- Като котка е.

- Кокошкар...

Не само, че открадна малко, но и си купува с тези пари, реинвестира. Гангстер с респект. 

- Нямам думи, хора! Вярно е, че това което прави - не е редно! Но...вместо да се правите тука на много забавани, би било хубаво да се замислите, какво би провокирало някой, да открадне 20 лева при положение че има възможност да задигне цялата каса. Жалкото е, че причината това да е така не е държавата, а сте вие, чичовци и лели. 

- Млади хора, да ги мързи да работят, а да гледат само на баницата мекото. Ще гледат да откраднат нещо, нещо измама да завъртят, наркотици да развъртят... Гнило и неграмотно младо поколение. България потъва като "Титаник".