Българският разработчик на казино игри SG Digital може да се похвали с някои забележителни заглавия в своя каталог. Този провайдър си печели все повече почитатели сред потребителите, а ние ще разгледаме някои от топ предложенията, които можем да открием в портфолиото му.

Medusa Megaways

Вдъхновена от древногръцката митология и създанието Медуза, Medusa Megaways поддържа megaways технологията, в този случай осигуряваща ви до 117 649 начина за постигане на печалба. От първия момент ще забележите, че структурата на риловете е малко по-нестандартна, като те са общо шест на брой, но с различен брой позиции.

В Medusa Megaways самата Медуза изпълнява ролята на уайлд символ, докато скатерът активира функцията за безплатни игри. Един от акцентите на заглавието е допълнителната макара, която добавя по позиция за символ на всеки един от риловете, където се появи.

Обърнете внимание и на функцията Temptation, при която можете да изберете как да подходите след края на безплатните завъртания - да приберете печалбата си или да повторите функцията, но губейки спечеленото от първия път.

Rainbow Riches 

Rainbow Riches е друг популярен слот на SG Digital, който е сред лидерите по генериран интерес сред потребителите. Тук, под дъгата, се крият големи съкровища, които малкият и симпатичен леприкон е приготвил за вас.

Форматът на ротативката е пет рила с по три позиции на всеки, като линиите за игра са 20 и не са фиксирани - играчите могат сами да посочват с колко от тях желаят да играят. На ваше разположение са специалните функции Road to Riches, Wishing Well и Pots of Gold, които определени символи могат да активират за вас.

Spartacus Megaways

В Spartacus Megaways ви очаква близка среща с може би най-известния гладиатор в историята на Римската империя - Спартак. Още един превъзходен продукт на SD Digital, тази ротативка се играе с шест рила, като на макари 1 и 6 може да се стигне до показване на цели 10 позиции. 

Сред основните акценти в Spartacus Megaways е наличието на падащи символи при печеливша комбинация, което увеличава шанса за допълнителна печалба. Ще забележите и наличието на допълнителна “долна” макара, която също може да допринесе за печеливша комбинация.

При този слот ще откриете функция, която рядко сте виждали досега - специална завеса, покриваща някои от позициите на игралната решетка. Когато един символ е скрит от завесата, той се счита за неактивен. При всяко завъртане, части от завесата ще се откриват на произволен принцип, а това ще се случи и при печеливша комбинация. Любителите на безплатните врътки трябва да са нащрек със символа Амфитеатър, който изпълнява функцията на скатер и може да активира завъртанията.

WINBET е мястото, където можете да се насладите на игрите на SG Digital

Водещият български хазартен оператор WINBET е мястото, където можете в пълна степен да се насладите на каталога от заглавия на този провайдър.