Евтините чадъри и шезлонги на плаж Нестинарка до Царево не са мит. Това показа плажуваща там, документирайките цифрите с фото, пише Glasnews.bg.

Цената и за двете удобства е фиксирана на 36 стотинки. Така е и по договор, който концесионерът е длъжен да спазва.

Преди време обаче към тези тарифи вървеше и задължително шалте за по 5 лева, което накара мнозина да се съмняват в добрата оферта за плажа. Все пак всичко това е в миналото и сега туристите могат да се възползват от чадър и шезлонг общо за под левче.

Това със сигурност поставя Нестинарка на номер 1 по цени на родното Черноморие.

Другите услуги, посочени на табелата, обаче логично не са толкова ниски. Барбаронът е на цена от 8 лева, масата е 2 лева, а ако желаете шатра ще трябва да преброите 50 лева.

Плаж Нестинарка е един от най-големите плажове в близост до Царево и един от най-красивите и удобни плажове по цялото Южно Черноморие.

Плажът е дълъг около 550 метра и широк 90 метра. Намира се в южната част на града, в близост до квартал Василико. Това е голям и хубав плаж в дълбок залив, безопасен, морето е тихо и спокойно, дъното е пясъчно, равно и с много малък наклон, подходящ за деца. Граничи с река, пясъчни дюни и красиви скали.

Подобно на другите плажове и тук има атракциони, с които да се забавлявате допълнително.

Освен платената зона има и безплатна такава.

 

Снимка: Facebook

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук