Мнозина вярват, че по линиите на дланите можете да разберете всичко за характера на човека и дори да прогнозирате съдбата му. Вярно или не - това решете сами, но, да бъдем честни, понякога все пак ни се иска да надникнем зад завесата на съдбата си с помощта на учението, наречено "хиромантия", пише zajenata.bg.

Може да направите това по един много прост начин. Погледнете дланите на ръцете си...  Съвпадат ли линиите на сърцето, както е на картинката?

Какво означава нивото на линията на сърцето

сърдечни линии се събират

  1. Съберете заедно двете длани. Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска, отколкото на дясната, това означава, че вие ​​сте по-умни от годините си. Но си оставате романтик и човек с добре развита интуиция.
  2. Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-висока, отколкото на дясната, това е знак, че сте борец в живота. Вие сте независима, целенасочена личност и умеете да се наслаждавате на всеки детайл, без значение какъв.
  3. Ако линиите на сърцето се събират, това означава, че вие ​​не приемате особено охотно промените в живота. Строга самодисциплина, възпитание и способност да запазите спокойствие във всички ситуации - това е нещото за вас.