Интересна развръзка получи случаят с издирваните биячи, които нападнали варненец в първите часове на 6 декември около Аладжа манастир във Варна.  

След отправено запитване от Varna24.bg дали в полицията има подадена жалба от "загрижената съпруга", от пресцентъра на ОД МВР Варна информираха, че органите на реда са се самосезирали още рано тази сутрин и са започнали разследване по случая, добил популярност в социалните мрежи.

Независимо, че жалба не е имало, полицията е започнала проучване, като се е опитала да се свърже с автора на публикацията.

Оказало се, че нито едно лице в системата с името Анелия Стоянова Георгиева, не отговаря на профила във фейсбук."Това е кух профил, такова лице не съществува, съответно няма как да има и жалба от несъществуващо лице. Издирени са много хора с това име, но нито един не отговаря на този профил", коментираха от пресцентъра на полицията за медията ни. 

Остава единствено въпросът кой и с какви мотиви търси сензации в една от най-големите групи като Виждам те КАТ-ВАРНА. 

Междувременно публикацията разгорещи страстите и предизвика много куриозни коментари в групата, сред които предположенията, че "нападнатият съпруг" вероятно е изхарчил парите на хазарт или за жени и е спретнал историята, съшита с бели конци за пред любимата.