Цвета е омъжена в България, в Радомир и е майка на едно детенце, тя направи всичко възможно да намери родния си баща, когото не е виждала от 3-годишна... 57-годишният Иван Петров петричкото село Първомай е бащата, когото руското момиче Цвета успя да намери, търсейки го по всякакви начини в социалната мрежа.

Петров живее в селото и всички го познават, съобщава struma.com. Работил до скоро в Гърция, където бил над 10 години. Там срещнал и настоящата си съпруга, работили земеделие в южната ни съседка. Нямат общи деца, но жената, която е от Сливен има собствени 2. От около година Иван работи в консервна фабрика в село Рупите.

Тази сутрин в селското кафене, всички коментирали темата с появилата се дъщеря на Иван, а той разказвал, че наистина имал дете от рускиня, че искал да си го вземе, но майката не позволила. Научихме, че Цвета е омъжена в Радомир и има едно дете. Днес направихме опит да открием Иван, но беше на работа, а в селото не знаеха кога ще си дойде. Кметът Стоян Стойчев, го търсил снощи, за да му съобщи, че дъщеря му го търси, но не го намерил, за да чуе мнението му. Днес Цвета обяви, че са се намерили. Дано историята има щастлив край и Иван бъде горд баща на Цвети, която направи всичко възможно да го открие.

Продължаваме да търсим Иван Петров, за да ви покажем радва ли се той, че на 57 години откри детето си. Как ще се срещнат, очаквайте подробности от село Първомай.