Синоптикът на Нова телевизия Ники Василковски пак шашна всички с визия. Той се появи в ефир, като тематично над костюма си бе сложил дъждобран, предупреждавайки всички, че в почти цяла България днес се очакват силни валежи.

Всъщност Василковски често сюрпризира, появявайки се един път със слънчоглед, дръг пък с шише минерална вода, за да напомни на хората да не забравят за течностите, за да избегнат дехидратацията.


Всъщност именно тези неща се превърнаха като негова запазена марка, както и лирическите отклонения, докато съобщава прогнозата за времето, а именно какъв празник се чества през определения ден в някой край на страната ни.
 

БЛИЦ припомня, че жълт код за обилни валежи е обявен в 12 области от Централна, Южна и Югозападна България: Плевен, Велико Търново, Габрово, Ловеч, София-област, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково.


Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната