Никак не бе случайно провеждането на един от най-големите конкурси за красота у нас в навечерието на Хелоуин. В бална зала „Монтесито“ в София класни дами потропваха с тънки токчета по време на 22-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2020“, пише flagman.bg

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки. „Мисис България World“ стана Моника Минкова от Враца, която е майка на 2 момчета и има собствен бизнес в сферата на красотата.

Веднага в социалните мрежи заваляха коментари, българите решиха, че новината е в унисон с Хелоуин и миската се е маскирала, за да изплаши журито и да спечели повече бонбони. И успя.

Освен короната, Моника Минкова грабна приза за най-много подигравки в социалните мрежи, а снимката й все още се разпространява мощно с всевъзможни коментари. Видимо е, че Моника е яко тунингована и въобще не й пука от това. Тя има корекции в устните, в гърдите, носи екстеншъни в огнено червен цвят и коментира пред медиите, че участва в конкурси, за да си повдига самочувствието.

Моника е известна в дебрите на силиконките с това, че преди 5 години спечели конкурс Best Erotic Model 2015 и още на следващия ден се възползва от голямата награда – наблъска гърдите си със 700 кубика силикон. Така тръгна главозамайващата й кариера, докато бе коронована преди ден с една от най-високите титли в България.

В конкурса участва и бургазлийката София Мазуренко, която според авторитетното мнение на мъжката част е в пъти по-красива и носи в себе си очарование и нежно излъчване, което надали някой би могъл да открие във фаворитката на журито. Не е тайна, че такива конкурси са предимно нечий бизнес, а след това състезание по красота. И това този път много си личи.

София Мазуренко е отличена за своята красива усмивка, както и още няколко красавици от конкурса, които са далеч от определението топ силиконова резачка, каквото използват българите за новата мисис – Моника Минкова.