Димитър Желязков, известен в ъндърграунд крими средите като Митьо Очите, бил спонсор на рапърите от E.C.C.C. Това гласи публикация, излязла в столичен ежеседмичник.
В статията е описано, че един от членовете на музикалната банда – Garjoka, бил се заел със задачата да напише песен във възхвала на простреляния с пет куршума гангстер, за да повдигне духа на групировката на Очите в Слънчев бряг.
 

Информацията сочеше още, че след като е излязъл One Shot-ът на Garjo – E.C.C.C през есента на 2014 г., песента се е превърнала в официален химн на Митьовата свита. На цялата група пък подземният бос симпатизирал, след като чул най-големия и емблематичен техен хит– „Ставай и се махай“. Оттогава им станал голям почитател и дори предложил да финансира проектите им. Именно Очите им бил позволил да отворят тяхно собствено заведение в Несебър до лятната пързалка, без да плащат задължителната такса „спокойствие“, която се полага на плажната ивица, контролирана от горилите на „Морския Ал Капоне“, пише сайтът HiphopArena.bg