Попълнете търсена ключова дума или фраза

Нумеролози: Най-печелившите числа в тотото имат особена символика. Използвайте ги, за да спечелите джакпота от над 5 650 000 лева!

https://blitz.bg/obshtestvo/numerolozi-nay-pechelivshite-chisla-v-tototo-imat-osobena-simvolika-izpolzvayte-gi-za-da-spechelite-dzhakpota-ot-nad-5-650-000-leva_news617942.html Blitz.bg София, България 03 Авг. 2018, 13:11 8079 прочита 0 коментара
Преди няколко дни нумеролози, които са и големи фенове на игрите на Спортния тотализатор, започнаха да пресмятат кои числа са се падали най-често в печелившите комбинации за милиони. От една страна, водени от любопитството си, а от друга – от желанието си за печалба, групата нумеролози стигнаха до интересно заключение.
        

Най-печелившите числа в тотото – 3, 5, 9, 13, 15 и 25 са с невероятна символика!
•        3 – се характеризира със сила, настъпателност, действеност – то е числото на съвършенството. Тройката може смело да се пребори с всякакви пречки и да победи
•        5 – Това е числото на сляпата съдба, смятано от някои за най-свещеното и благодатното, а от други - за най-несигурното, опасното и ненадеждното. Пет са сетивата – зрение, слух, обоняние, осезание, вкус. Пет бележи средата на редицата от едно до десет, тоест повратната точка, в която се случват интересните събития в живота.
•        9 – е най-висшето от единичните числа, то е способно да донесе големи духовни и интелектуални постижения за човека, както и големи промени в живота му.
•        13 – винаги се е възприемало като противоречиво число. За едни то е положително и позитивно, за други – негативно и фатално. Едно обаче е сигурно, това число носи сила, символика и мистика. Ако се гледа от чисто нумерологична гледна точка, 13 се състои от две цифри – 1 означава началото, а 3 – съвършенството. Съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна.
•        15 – Това е числото на вълшебството. Вярва се, че под негово влияние, дори най-смелите мечти, могат да станат реалност.
•        25 – е материално число. Предвещава бързо и лесно спечелените пари, такива, които идват ненадейно в живота ни.
.
 
Както става ясно, в живота наистина няма случайни неща! Нумеролозите са категорични – тези числа, използвани заедно или в комбинации с други с уникална вибрация, като например 1, 8 или 33, могат да ни гарантират заветните милиони. Особено през лятото, когато според тях е сезонът на джакпотите. Проверката ни установи, че през последните години именно през топлите дни са печелени едни от най-внушителните суми от СПОРТ ТОТО.
 
Още едно доказателство е, че през юли джакпотът в играта “Тото 2 - 6 от 42” падна два пъти – в 58-ия и 60-ия тираж. Сумата от 1 056 810 лева беше спечелена с комбинация от следните числа - 1, 2, 18, 19, 38 и 40. Късметлийката вече избира яхта за подарък на мъжа си и планира лятната си отпуска. А джакпотът в играта веднага беше презареден с нови 300 000 лева.
 
Комбинация от числата 6, 13, 15, 16, 32 и 39 пък донесе 332 851 лева на щастливец от град Айтос. В следващия тираж на СПОРТ ТОТО ни очакват джакпоти в размер на 9 260 000 лева. Натрупаната сума само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ е 5 650 000 лв. Този джакпот може да бъде спечелен с вашата уникална комбинация от числа от 1 до 49 и с фиш от СПОРТ ТОТО.
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам