Тежка катастрофа край Добринище, в близост до разклона за село Елешница, беляза първия работен ден след Коледните празници, в челен сблъсък на място почина 30 годишен англичанин, а шофьорът -жена е с опасност за живота в болницата в Разлог. Инцидентът е станал около 14.40 вчера.

Водачът на Ауди 3 изтървал управлението на автомобила, ударил се мантинелата и оттам последвал челен удар в камиона. Лекият автомобил е смазан до неузнаваемост, в момента режат ламарини, за да извадят починалия пътник. Пътят е затворен. На място са служители на полицията, които правят оглед. 

Ето какво съобщиха официално от полицията:

Около 14:40 часа вчера е получен сигнал за ПТП  на път II-19 в района на разклона за с. Елешница, общ. Разлог. По първоначална информация, на завой от пътното платно, лек автомобил, който се е движил в посока гр. Гоце Делчев се е ударил в мантинела, завъртял се е и се е блъснал в товарен автомобил, движещ се в посока гр. Банско.

В резултат на инцидента е загинал мъж, пътуващ в лекия автомобил. Движението в района е затворено и в двете посоки. Движението се отбива по обходен път пред с. Елешница.