Дали всяка нощ спите така необходимите за тялото 8 часа? Ако отговорът е да, то вие сте от малкото хора, на които нищо не може да им попречи. Впрочем, мнозина не разбират защо се будят уморени, тъй като вярват, че са спали 8 часа.

Отговорете откровено на следващите няколко въпроса:

Събуждате ли се отпочинали?

От сутринта ли сте раздразнителни и нервни?

Имате ли достатъчно сили и енергия през целия ден?

Достатъчно ли сте концентрирани на работа?

Станали ли сте конфликтна личност?

Ако сте отговорили положително на част от тези въпроси, е възможно сънят ви да е нарушен. Ако вие или партньорът ви хъркате, трябва да знаете, че това застрашава не само здравето ви, но и всичко останало. Заради умората и раздразнителността в резултат от липсата на сън, могат да пострадат отношенията ви с другите, работата, а дори и бракът ви.Общоизвестно е, че хъркането е разрушило много бракове. Впрочем, вследствие от хъркането се появяват и многобройни здравословни проблеми. Инфарктът и инсултът са едни от тях. Разберете, че хъркането сериозно застрашава вашето здраве. Обърнете внимание на този проблеми, защото с годините той само се задълбочава.

Какво представлява хъркането?
По дефиниция хъркането е дразнещ звук, явяващ се вследствие на вибрации в гърлото – главно вибрациите на мекото небце и мъжеца, които при дишане по време на сън, се движат напред-назад.

Въпреки че причините за хъркането са най-различни (настинка, подута лигавица, уголемени сливици, отклонение на носната преграда, подут език, излишни тъкани или ръбове по мекото небце) има нещо, което ги обединява. Всички те предизвикват стесняване на гърлото и пречат на въздушния поток да премине свободно.

Мислите, че не хъркате? Вероятно се лъжете! Защо ли?

Сигурни ли сте, че не хъркате? Трябва да знаете, че вероятността и вие да започнете да хъркате нараства с годините. Иначе хъркането е десет пъти по-често срещано при мъжете, отколкото при жените. А, ако имате и някой друг излишен килограм, навярно вече сте в клуба на хъркащите. Със сигурност не се гордеете с това, особено, ако сте жена.
 
Но не само пълните хора са по-склонни към хъркане. Тук се причисляват и пушачите, които консумират по-големи количества алкохол и лекарства като сънотворни или мускулни релаксанти. Децата, спортистите и бременните също хъркат. Замислихте ли се, тогава продължете да четете... 
 
Питали ли сте се защо досега не сте се справили с хъркането, въпреки че е толкова опасно и дразнещо?
 
Може би сте си мислили, че веднъж завинаги ще излезете на глава с неприятното "бръмчене", независимо дали става дума за вас или за партньора ви. А вероятно, както на много други, така и на вас ви е трудно да вземете решението да се подложите на операция. Хирургическите интервенции са много скъпи, нужно е време за възстановяване, а накрая няма гаранция, че хъркането няма да се появи отново.


 
От друга страна, може би вече сте пробвали някое друго помощно средство, за което са ви гарантирали, че ще спре хъркането (нпр. пластири за нос, скоби или специални апаратчета за уста), но за свое голямо разочарование скоро след закупуването му сте разбрали, че сте си хвърлили парите на вятъра. Особено неприятни са апаратчета, които са толкова неудобни, че нарушават съня – не може да заспите от тях, защото ви пречат.

Досега сте търпели всичко това, защото не сте знаели, че всъщност хъркането може да бъде победено по много лесен и ефикасен начин!

А, ако дразнещото хъркане може да се победи на мига и то по естествен път?
Знаете ли, че съществува революционно средство, което ефективно отслабва хъркането и започва да действа, веднага след като го поставите?! Сега без скъпи операции по 100 % естествен и научно доказан начин можете:

- Ефикасно да намалите и спрете интензивното хъркане още през първата нощ от началото на употребата на това научно откритие.

- Да намалите риска от различни заболявания, свързани с хъркането като инфаркта и инсулта.

- Да имате спокойни нощи без хъркане и будене.

- Да увеличите работоспособността си и да подобрите общото си състояние и настроение.

- Да увеличите жизнеността и енергията си, защото и вие и партньорът ви отново ще се будите отпочинали и свежи!  

НАСА отново въодушеви света с едно свое откритие: Учените съчетаха древното знание на акупресурата със съвременните технологии
Това научно революционно откритие – Snore Terminator, се базира на комбинацията между най-новите открития в биофизиката и древните над 1000 години открития на китайската медицина. Доказано е, че по тялото са разположени точки, които въздействат върху всеки орган. С притискане на определени точки по тяло може да отстраним или да облекчим проблемите в даден орган или в част от тялото.Представете си, че имате на разположение едно напълно лесно, а едновременно с това високотехнологично открие против хъркането, което благодарение на съчетанието на древната китайска медицина и съвременната технология, развита от НАСА, действа доказано.

Защо Snore Terminator магнитен пръстен е толкова ефикасен без оглед на това каква е причината, довела до хъркането?
Този съвременен пръстен за борба с хъркането действа в същия момент, в който го поставите на носа. Това са два много редки магнита, разработени от НАСА. Магнитите стимулират нервните окончания, намиращи се в носа. В резултат на тази стимулация дихателните пътища се отварят, а това пречи на хъркането.

Snore Terminator действа по следния начин – отваря дихателните пътища по естествен начин и спира отпускането на езика назад към гърлото. Така по напълно безопасен начин той ви позволява да дишате правилно по време на сън и да се радвате на спокойни нощи без дразнещия шум.

Още на 1-вия ден от началото на употребата му води до шокиращи резултати.
Snore Terminator е мъничко и ергономично оформено средство против хъркане, което се поставя на носа лесно, непосредствено преди лягане. То ще ви отведе в света на сънищата. Напълно е безопасно за употреба и е лесно за поддръжка. Препоръчва се на всички, които искат да дишат правилно по време на сън, а не само на тези, които имат проблем с хъркането.

Snore Terminator е естествена помощ при хъркане. Може да го вземете и без рецепта! Тъй като той действа напълно неинвазивно, може да го ползвате неограничено всеки ден и всяка нощ, за да отворите дихателните пътища, а с това да спрете и дразнещото хъркане.

Резултатите са забележими още след първия ден употреба – така и вие и вашият партньор ще се събудите отпочинали и свежи. Сега му е времето да осигурите и на себе си и на партньора си здрав сън.

ВЕДНАГА поръчайте Snore Terminator против хъркане с цели 50% ОТСТЪПКА.

Вместо за 119,80 лв, което е редовната цена на продукта, днес ще получите това революционно решение за САМО 59,90 лв! Побързайте, количествата са ограничени. КЛИКНЕТЕ ТУК >>