От трагичната смърт на принцеса Даяна изминаха 23 години, но и до ден днешен няма човек, който да отрече, че покойната кралска особа е била (и все още е) еталон за стил, красота и изящество.

Приживе лейди Ди бе определяна като една от най-стилните и добре облечени жени на света. Не случайно всяка нейна публична проява бе следена изкъсо от модните критици, които не успяваха да намерят нито една забележка във външния й вид.

За съжаление всички знаят през какви проблеми е преминала Даяна в личния й живот – изневярата на принц Чарлз с Камила Паркър Боулс.

Жестокото предателство от страна на британския престолонаследник толкова вгорчило живота на лейди Ди, че заради него и любовницата му тя намразила световно известен гигант.

„Попитах я защо го прави, а тя ми каза: „Заради Чарлз и Камила“, спомня си дизайнерът Джейсън Брандсън, който бил близък приятел на Даяна.

Но каква е тази модна тайна, която Даяна криела и защо именно неверният й съпруг и любовницата му са в основата, ще научите на jenata.blitz.bg