Жрици правят секс с кауза за Коледа, като планират да дадат половината оборот на нуждаещи се, съобщава „Телеграф”. „Момиче с кауза” е една от най-интересните оферти, които 28-годишната ентусиастка призовава както клиентите , така и колежките си да се погрижат не само за себе си, но и за другите.
„Да направим нещо благородно и да се чувстваме удовлетворени от себе си”, зове зеленооката красавица. Момичето предлага стандартен секс, френска любов, ролева игра, BDSM, групов секс, връзване и масаж с освобождаване. Един час с фенката на благотворителността излиза 100 лева.

Палавата Снежанка е избрала да дари част от заработените средства на кауза „Коледа за всяко дете”. Кампанията има за цел да стигне до повече деца без родители или в неравностойно положение и да направи вълшебен за тях най-светлия християнски празник – Рождество Христово.

Жрицата Алисия пък е подготвила коледна томбола с промоции за всички палави и самотни дядоколедовци. „Чувате ли вече гласа на коледните звънчета? Побързайте, спечелете подарък. Ако искате безплатен сеанс, то несъмнено вашето място се намира тук, където ви очакват предложенията на Алисия – всеки пети клиент получава 30 минути безплатно. Стандартната тарифа на Алисия е 60 лева за час.
 
Най-много промоции има за аналния секс. Обикновено той е голяма екстра и не всички Снежанки я предлагат. Ако средната цена на момичета за час е 80-100 лева, прибавянето на анален секс надува сумата до 140.