Генералният спонсор на ПФК Левски дари осветлението на паметника на Георги Аспарухов – Гунди, който се намира пред стадиона, кръстен на легендата на синия отбор. На церемонията, която съчета и поклонение пред паметта на феноменалния футболист във връзка с годишнината от смъртта му на 30 юни, се събраха привърженици. Между тях бяха Олег Ковачев, Илия Луков и други фенове на синия отбор.

Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства на церемонията и благодари за инициативата, като уточни, че това е поредният жест от страна на Palms Bet, който свидетелства, че синята идея е кауза за тях.

В емоционална реч Олег Ковачев разказа за вдъхновението, което му дава личността на Гунди и благодари на Palms Bet за поредната инициатива, идваща в точния момент за „Левски“.

„За нас, като генерален спонсор на ПФК Левски, е удоволствие да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място - паметника на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще съдействаме синята идея да достигне до повече хора“, каза Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet.

Той отправи благодарности към събралите се и от името на Мило Борисов, краен собственик на мажоритарния акционер в дружеството Телематик Интерактив България АД, което държи марката Palms Bet.

Заедно с големия син на легендата Иван Вуцов – Руслан, изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров показа икона на Свети Георги Победоносец, която Руслан Вуцов ще предаде на Лита Маркова, съпругата на Георги Аспарухов.

Тя не успя да дойде на церемонията, но предаде благодарности към всички присъстващи за жеста. Вуцов благодари от нейно име за благородния жест и уважението към нейния съпруг от страна на генералния спонсор на ПФК Левски - Palms Bet.