Истински кошмар се разигра на алеята в местността Бачиново, Благоевград. Младо момиче е било нападнато от психично болен мъж. Само намесата на свидетели е спасило момичето от гнева на мъжа. Това предаде struma.com.

Ето какво пише Г. Найденов:

"Здравейте! Снощи на Бачиново няколко човека станахме свидетели на опит за убийство. Нападнато бе момиче. Нападателят е бил (по описание на момичето) със специфична походка, леко прегърбен, гледал лошо, мъж на около 50 г. Апелирам, ако някога сте го виждали или го видите и сте сами (става въпрос за момичетата), ВНИМАВАЙТЕ! Надявам се полицията да го задържи и да не бъде поредният луд, пуснат сред хората, защото следващият път съм сигурен, че няма да е само душене, запушване на устата и удари!" 

"Внимавайте!!! Бях в колата с моята приятелка и чухме шум, докато се усетя дали са патиците или човек, хора от Гъбката са се притекли на помощ и оня е избягал", разказва друг свидетел. "Тичах до алеята да видя, нямаше човек. Нали ти е ясно, че може да се скрие в някой храст? Дойде полицията, мина някакъв човек и момичето го позна и го заловиха, какво е станало после - не знам. А няколко човека - 3 момичета, аз и още едно момче, което е било в Гъбката. Имаше хора от персонала, дето дори не излязоха да я питат как е. И най-странното е, че мина два пъти пред нас, след като момичето се успокои на втория път го позна. Имаше още двама мъже, задържаха го, изтичах за полицаите, че бяха надолу и го вкараха в патрулката", разказват свидетели.