Един от неприятните моменти за всяко добре подредено и устроено заведение е, че рано или късно безупречната му слава привлича като магнит "неподходящи" клиенти. Този проблем от години стои пред Данчо, управителя на най-шикозния ресторант в София - "Панорама" на хотел "Кемпински".Разположен на последния 19-ти етаж, клубът открай време е любимо място не само на депутати, прокурори и редови бизнесмени, но и на маскирани като олигарси мафиоти, че дори и на знакови фигури от родния ъндърграунд, пише "Уикенд".

Разправят, че персоналът в шикозното заведение всеки месец минава през детектор на лъжата - не поради съмнения за кражби, а от съображение за сигурност на клиентите. Редовно проверяват ресторанта и за "бръмбари". Това е защото честа гледка е там да вечерят на съседни маси Бойко Борисов и Румен Овчаров, а някъде между тях да пируват Младен Михалев -Маджо или пък братя Маргини.
В ресторанта на елита и на подземните босове засечките на враждуващи политици, олигарси и шоузвезди са почти ежедневие. Атмосферата в "Панорама" успя да втрещи и германския разследващ журналист Юрген Рот. "Любимецът" на Румен Петков успява да си уреди маса в най-скъпия ресторант в столицата с надежда да засече столичния кмет Бойко Борисов. Някой информирал писателя, че генералът вечеря често на последния етаж на "Кемпински" а веднъж бил засечен на маса с Маджо, вместо с Цветелина Бориславова. Е, очакванията на Юрген рот да засече Бойко не се оправдават, но затова пък скандалният писател става свидетел на смайващата вечеря на Румен Вълка. Бившият бос на столичния боклук е като герой от някогашното предаване "Добро утро" по БНТ - стои скрит зад параван, който само очертава силуета му.
Все пак Юрген Рот успял да научи, че човекът, поръчал си шампанско "Кристал Брут" за 2000 лева има няколко добри причини за абсурдно демонстрираната показна дискретност. Параванът не бил брониран, тъй като личало, че е пластмасов, но милионерът не желаел да гледа как сервитьор пали тържествено 2 минути пурата на клиент от близка маса, с когото очевидно бил във вражда.
В скъпарския ресторант, където вечеря за двама не пада под 500 лева, често могат да бъдат засечени Младен Михалев-Маджо, Валентин Златев, Васил Божков, Николай Гигов, Мая Илиева, алкохолният бос Миньо Стайков и кой ли още не от нашенските гастрономи.
Филе от пъстърва със сос от семки от шишарки и телешко руло с манатарки и трюфели е стилна и изискана вечеря, но недостатъчна за Мето Илиянски. Зачезналият бос от ВИС-2 имал навика да си заръчва едно бурканче ... черен хайвер за няколко хиляди лева "за вкъщи".
На обратния полюс е Гриша Ганчев. Богаташът без притеснения си поръчвал шкембе чорба. Няма данни по каква тарифа са му я таксували.
Шоуменът Слави Трифонов, докато живееше в апартамент в "Кемпински", често можеше да бъде засечен да се храни по анцуг и чехли я с голямата си любов Маги, я с Алекс Раева, а понякога и с Георги Гергов. /БЛИЦ