Леля Гошка си е взела питбул, за да пази семейството и дома си. С кучето се похвали внучката на милионерката - Гергана.
Според познавачи черно-бялото четириного е страхотен екземпляр, вероятно отлично обучено и с дълго родословие. Красивата Гергана пусна снимка на питбула в интернет, а от коментарите на приятелите й става ясно, че кучето е женско, съобщава "България днес".

Според познатите на семейството емигранти българите още се страхуват да не станат жертва на мафията, която да започне да ги изнудва за изненадващо спечелените милиони. Едва наскоро отново фамилията на милионерката се появи, след като дълго време беше в абсолютна неизвестност.

Три месеца в испанското селище Кинтанар дел Рей, където живееше фамилията, се носеха какви ли не слухове къде са забегнали нашенците. Имаше версия, че са на околосветско пътешествие, а според друга, че са се заселили в Америка.

Според комшии на леля Гошка тя си падала освен по лотарийните билети и по бингото, а мечтаела един ден да посети столицата на хазарта Лас Вегас или поне Атлантик Сити, за да се наслади на страстта си.

Според друга клюка семейството се бе покрило, защото било предупредено, че главорези на страховития бос от испанския ъндърграунд Иво Ел Булгаро са пратени да ги изнудват за парите. Последно се говореше, че сънародниците ни са били изведени от Испания по специална програма на "Лотария Ла Примитива" за прикриване на спечелилите най-големи суми, които се притесняват за сигурността си.

Първият сигнал, че българите не са попаднали в лапите на Иво Ел Булгаро, бе индиректен и дойде именно от внучката
Гергана. Наскоро тя се появи поне онлайн. Къде са те още не е ясно, но според най-блзизките им в момента са в Албасете.
Леля Гошка спечели 68 милиона евро от лотария в Испания.