Протестиращи чакат президента Румен Радев пред зала „Сила“ в Пловдив, съобщи plovdiv24.bg.

Някои от хората носят плакати с надписи“ "РЕ ЗИ ДЕ НТ - РА ЗЕ ДЕ НИ ТЕЛ"; "РАДЕВ - ФИГУРАНТ НА БОЖКОВ".Снимки: plovdiv24.bg

Радев ще посети Пловдив, където ще участва в официалното учредяване на фондация "Млади медици за България“ в комплекса. Организацията има за цел да подкрепя настоящи и бъдещи медици, да ги мотивира да остават и да се развиват професионално в България. 

Междувременно, викове „оставка“ и  вувузели  озвучиха центъра на Пловдив. За пореден ден в знак на протест недоволни граждани развяха български знамена пред сградата на общината, пише trafficnews.bg.Обявеното за трето Велико народно въстание към момента не изпълнява заканите си за мащабност, като протестиращите са малко на брой.Организаторите обявиха, че ще направят шествие на Главната улица. Не се планува блокиране на улици и булеварди.„Протестите няма да са за ден, два или три, а до подаването на оставката“, заяви един от демонстрантите.В четвъртък протестиращите плануват да присъстват на сесията на общинския съвет под тепетата, а вечерта ще се съберат пак пред общината.

0ЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ