Преди броени минути на кръстовище в „Кючук Париж“ отново възникна пътно спречкване, което завърши с физическа саморазправа – раздаване на шамари, предаде TrafficNews.
Поредната агресия на пътя в Пловдив възниква на ул. „Димитър Талев“, когато ван „Рено“ иска да завие по малка пресечка „Родосто“ в дясно. Уличката обаче е блокирана от автомобил „БВМ“, който пък се опитва да извърши лява маневра, като логично той е на знак „Стоп“ без предимство.

Улица „Родосто“ е тясна и при спрели автомобили възникналата ситуацията е трудна за преодоляване, ако не се разчита на търпение и толерантност от страна на всички шофьори.

Вместо това напрежението ескалира, шофьорът на редното на видима възраст около 60 години слиза от возилото и се приближава до прозореца на БМВ-то. Започва кратка словесна агресия, по време на която възрастният мъж удря шамар на колегата си зад волана на немското возило.

Кадрите са заснети от работеща в съседно заведение гражданка. Тя разказа, че след шамара, мъжът в БВМ-то звъннал на някого, а малко по-късно потеглил. Същото се случило и с реното, но междувременно скандалът събрал очите на минувачите. 

Припомняме, че само вчера други две пътни агресии се състояха в града под тепетата. При първия случай шофьор на рейс, кондуктор и пътник се помляха от бой, а при втория - нахакан син на известен бизнесмен слезе от черен джип БМВ и смля от бой шофьорка на пътя.