С отброяване от 1 до 12, усмивки, цветя и сълзи от щастие, близки и приятели изпратиха дванадесетокласниците в Бургас. С много емоции абитуриентите от Английската гимназия „Гео Милев” дадоха начало на Балове 2023 в Бургас. Момичетата бяха облечени с пищни рокли в различни цветове, а момчетата – в стилни костюми, съобщава "Флагман".

Много сълзи от щастие, усмивки, с традиционно отброяване от 1 до 12 и с радост в очите, абитуриентите се сбогуваха за последно с училището и затвориха без дори да подозират една страница от предизвикателството, наречено живот, за да отворят друга, която ще ги отведе до нови приключения.

В същото време, отново в Бургас абитуриентка сложи в малкия си джоб победителката от последния сезон на „Ергена“ – Валерия.

Камелия от ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ имаше интересна компания за бала си – приказната Рая, малък мопс, облечен в рокличка. За капак и Рая си имаше придружител – мъжки мопс на име Пухчо, който бе с папионка.

Камелия, подобно на Валерия, впечатлява с естествената си красота. Тя ще учи икономика в Нидерландия.

Друга абитуриентка също беше избрала компанията на кавалер на четири лапи. Това е Кристиана от Английската гимназия, която пристигна с расов мъжки дого аржентино на име Майло.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук