Подсъдимата за данъчно престъпление Соня Колтуклиева отново заживя в паралелна реалност, все едно че продължава да е част от отвратителното реалити шоу Биг Брадър.

На всеки час пишман пиарката се показва ту от Фейсбук, ту от електронната страница на Агент Академик - Огнян Стефанов, за да морализаторства и да дава уроци по обществено мнение.

Дали случайно или не, но все едно през устата й чуваме тезите на банкера беглец Цветан Василев, който от 5 години се спотайва в лукса на Белград, вместо да е на подсъдимата скамейка на Специализирания наказателен съд, където срещу него тече най-мащабното дело в най-новата история на България.
 Враговете на Цветан Василев са и нейните противници. А дали това е случайно или зад него се крият сумите, за които основният свидетел по мегапроцеса "КТБ" Бисер Лазов твърди, че са й давани на няколко пъти?

Като по команда след всяко съдебно заседание срещу Василев, на амбразурата застават все едни и същи персони. Кулезич, Колтуклиева и Агент Академик.

Същото се случва и след новините около разследвания срещу други любимци на пиарката - фамилия Арабаджиеви, които са обявени за общонационално издирване с червената бюлетина на Интерпол. Самата Колтуклиева често бе забелязвана да се навърта около коктейлите на Арабаджиеви. И не само на софрите на Сен Тропе, но и да клечи под тях в доволно очакване.
 През този сезон Биг Брадър стигна невиждано рейтингово дъно. Явно злощастното риалити липсва много на Колтуклиева и тя продължава да се вживява като негова героиня.

Нищо чудно да я видим как сега сама ще започне да си ръкопляска. Нищо, че дори от Белград няма да чуе аплодисменти...

Репертоарът на госпожа Мяу-мяу, обаче започна да се изчерпва! Неслучайно я наричат по този начин, защото има доста мяукащи приятели, за които тепърва ще гърмят страшни бомби. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!