Късметът си знае работата! По време на празничните дни се насъбраха много печалби, които създадоха супер емоции в пунктовете на „Евробет“. Числовата игра „Еврошанс“ ощастливи много участници с невероятни суми и така удължи празненствата.

Без фойерверки, но със запомнящ се купон, в Свищов отбелязаха топ попадението на любител на числата, който прибра сумата от 10 000 лева. Същото пиршество имало и в Търговище, където падна печалбата от 8 000 лева на Стоян Стоянов.

7 200 лева отидоха при русенец, който отбелязва страхотен успех с прогнозата си за 8 числа при залог от 60 стотинки в „Еврошанс“. Сред печелившите попадна и Пламен Данчев от Видин, който грабва своите 6 000 лева.

Поразителна точност и за софиянец, който заковава 7 от 7 числа, за да достигне до печалбата от 5 000 лева.

4 500 лева отидоха при играч от Шумен, а 4 104 лева отпътуваха към щастливец от Банско. На по 4 000 лева се радват четирима щастливци от София, Враца, Перник и Реселец. 3 950 лева е печалбата на късметлия от Кубрат, а 3 600 лева повдигнаха настроението в Монтана.

Успешни прогнози направиха още мнозина играчи, които усетиха тръпката да бъдат късметлии.

Тегленията на играта Еврошанс можете да следите в пунктовете на Евробет и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.