“Никога не ми се е налагало да влизам в болница, но при раждането на Максим, най-много ми помогна ролята от “Откраднат живот”, чувствах се спокойна”. Това сподели Ралица Паскалева в “На кафе” по повод тежката ѝ бременност.

Доктор Стилянова умили мрежата с тази СНИМКА

Ралица Паскалева, позната и като д-р Стилянова от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот", беше специален гост на Гала и екипът ѝ, заедно със своята половинка волейболистът Теодор Салпаров, където двамата разказаха интересни истории за своята връзка и появата на най-новия член на семейството – новороденото им дете Максим.

"Имах тежко възстановяване. След втората седмица болката минава, в един момент човек се побърква, не исках да се свързвам по някакъв начин с болницата, не харесвам болници", коментира Ралица Паскалева. 

Ралица и Теодор споделиха, че в момента са много щастливи с малкия Максим. Младата майка е готова да съчетава отглеждането на детето си с актьорската си кариера.

"Не всеки би оставил работата си, да гледа детето и семейството си, тя рискува нейната кариера, моето е до време, спортът е до време, а актьорът може да играе до по-късно", добави Салпаров по повод завръщането на Ралица в “Откраднат живот”.

"Аз си обичам работата, ще се завърна към нея, но на първо място е бебето. Дори да продължа, важен е графикът, ще продължа, но няма да е толкова често със снимките в сериала", коментира актрисата.