Управителният съвет на ПФК Левски и старши треньорът на отбора Станимир Стоилов получават премии в размер на 30 000 лв. общо за успешно приключилия сезон. Сумата е отпусната от фирма в групата компании на генералния спонсор Palms Bet навръх рождения ден на синия клуб.

От RS Consult, изпълнители по договор за управление на ПФК Левски, уточняват, че по този начин изразяват благодарност за постигнатите резултати и за добре свършената работа през сезона.

„С усилията и целенасочените действия на всички, ПФК Левски взе Купата на България, събитие, което е чакано от милионите фенове на отбора от години“, обясниха в съобщение от компанията. „За нас е чест и удоволствие да работим съвместно, в името на благодорната кауза, а именно развитието на ПФК Левски“, пишат още от RS Consult.

По повод рождения ден на клуба Palms Bet съобщи още, че ще пусне колекционна емисия от 108 броя монети.

„Емисията ще бъде готова след около два месеца и планираме монетите да са сребърни“, обясни изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров. Той допълни, че „Левски“ е кауза за компанията и желанието е рожденият ден на клуба, макар и не юбилеен, да остане в историята по запомнящ се начин.

След като бъде подготвена, колекционната емисия ще бъде пусната в продажба, като подробности относно предлагането й ще бъдат съобщени на по-късен етап. „Събраните от продажбата на монетите средства ще бъдат дарени на клуба“, допълни още Лъчезар Петров.