Най-големият бич за самочувствието на един мъж е невъзможността да задържи оргазма си и да достави максимално удоволствие на жената. Според официални данни този проблем се наблюдава при 8-10% от мъжете, но истината е, че преждевременната еякулация е далеч по-често срещано явления, отколкото си мислим.
Още от времената на нашите деди, когато едно от най-важните неща за българското семейство е била многобройната челяд, са известни методи и билки, дарявали мъжете с невероятна полова мощ, пише beu.bg. Кои са тези природни богатства, които, за разлика от днешните синтетични продукти, не само не крият рискове за здравето, а дори напротив – помагат да живеем пълноценно, чете и ще разберете!

Бабини зъби

Активните съставки на тази билка са особено благоприятни за половата система. Екстрактът, добит от нея, стимулира производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона пък води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и и засилва потентността. Още нашите деди са използвали този природен сексуален стимулант, за да удвоят шансовете си да се сдобият с много наследници.

Магарешки бодил

Това е другата популярна билка, която вирее в Европа, Северна Африка, Азия, цяла България, а по-късно е пренесена в Северна Америка и Австралия. Тя е прочута в цял свят със своето благоприятно действие върху потентността и половата мощ. Освен това помага за възстановяване на силите на организма и повишава тонуса на гладката мускулатура.

Жълт кантарион

Той е един от най-мощните афродизиаци. Особено полезен е при преждевременна еякулация и действа еднакво благоприятно както на мъжете, така и на жените. Учени от цял свят дълго са изследвали свойствата на жълтия кантарион и са установили безспорните му качества. Нашите деди пък са открили, че в съчетание с бабини зъби и магарешки бодил, той е най-мощната виагра и отличен източник на енергия.

Мурсалски чай

Чудото, наречено лек за всички болежки или „Родопската виагра“, което вирее единствено на Балканите и най-вече в Пирин и Родопите. За първи път билката е открита в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica. Освен че дава много сила, мурсалският чай съдържа сериозни количества калий и цинк - едни от най-важните елементи, от които зависи качеството на спермата, потентността и половата издръжливост. И това е само малка част от широкия аспект на действие, билката има и още десетки здравословни ползи.

Тези уникални дарове на природата, събрани в едно, се превръщат в истински еликсир за сила, продуктивност, увереност и сексуална активност.