Неизвестни крадци „обезкостиха” автомобил, докато той е на сервиз. Както БЛИЦ писа те са откраднали почти всички части на возилото, докато собственикът му чака да бъде сменена спирачната помпа. Той обяви и 2000 лева награда за този, който помогне с информация за извършителите.

„Собствениците на сервиза са ми приятели. За много от нашите автомобили сме използвали нашите услуги. В самия сервиз нямаше камери, но има СОТ. След кражбата те са взели мерки. Има камери”, обясни Стилиян Апостолов, собственик на автомобила, цитиран от Нова телевизия.

Той допълни, че от двете страни на улицата, водеща до обекта, има камери. Преглеждат се записи. По думите му след пост в социалната мрежа вече има информация за ориентировъчен час, в който е извършено криминалното деяние.


"По-добре да ги намери първо полицията, защото имам приятели, които вече им отправят любовни закани", каза още мъжът и се пошегува с водещите Виктор Николаев и Аделина Радева, че ако помогнат с разкритие на извършителите, наградата ще иде при тях.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!