Прокуратурата в Русе започва разследване срещу ясновидката, която лекува коронавирус. Нова телевизия показа в репортао как измамник, който си играе с човешки съдби, беше арестуван зрелищно и по-късно освободен с мярка „гаранция“.

Последва остра реакция от страна на Главно мюфтийство в лицето на Районния мюфтия на Пловдив. Участник в нашето разследване бе заплашен веднага след предаването ни. А, прокуратурата в Русе се самосезира и образува преписка заради ясновидката, която лекува коронавирус. 

В интервю, излъчено по телевизионни меди, млада жена обяснява как ясновидката Маг Златина й помогнала да има деца. Жената се казва Рени Иванова, а че историята е измислена потвърди нейният баща. Според Росен Иванов дъщеря му е била подведена. Самата Маг Златина твърди, че лекува COVID-19 срещу сумата от 980 лева.

Разследване срещу маг Златина вече е започнало. Продължава и това срещу фамилията ходжи от Игнатиево.

Цялата фамилия на Георги Демиров на практика се представя за ходжи врачки, те смело боравят с Корана за поставяне на диагнози и разваляне на магии. 

Дали ще се покаят маг Златина от Русе и семейството ходжи от Игнатиево? Вместо извинение към измамените хора и към човека носител на титлата Адем ходжа, последваха заплахи. Той твърди, че вече има няколко анонимни телефонни обаждания.